KRIM PENJAGAAN SENDI
PILIHAN RAKYAT MALAYSIA

Adakah Anda pernah nampak kedua-dua
pokok ini di laman rumah Anda ?
Pasti Anda selalu ternampak kedua
pokok ini, yang tumbuh meliar di sekitar
kawasan rumah Anda kan ?

  Ada juga yang selalu cabut pokok ini
dan buang sebab nak bersihkan
kawasan rumah, betul tak ?

Tahukah Anda, kedua-dua pokok ini
Daun Ketumpang Air dan Daun Rerama Hijau
adalah POKOK HERBA yang sebenarnya
mempunyai KHASIAT YANG TINGGI
dalam bidang perubatan ??
Dalam kalangan masyarakat orang asli
dan dalam kalangan orang Melayu,
khasiat DAUN KETUMPANG AIR dan
DAUN RERAMA HIJAU sudah menjadi amalan
turun-temurun sejak sekian lamanya…

Pasti sekarang Anda tertanya-tanya,
apakah KEBAIKAN dan KHASIAT
yang terkandung
di dalam
kedua-dua daun herba ini ?


  Ikuti perkongsian video dibawah
dari Ts. Mohamed Syazwan Osman,
Ketua Penyelidik Universiti Tempatan,
mengenai Daun Ketumpang Air
dan Daun Rerama Hijau.

Klik butang PLAY di atas.

Banyak kajian yang telah dijalankan
untuk mendapatkan pengesahan
atau bukti saintifik terhadap
Daun Ketumpang Air dan Daun Rerama Hijau,
yang telah diamalkan sejak turun-temurun.
KHASIAT SIREH CINA YANG RAMAI TIDAK TAHU
(Jabatan Pertanian, 1 Oktober 2020)
Daun Rerama Penawar Penyakit
(myMetro, 14 Mac 2017)
Saringan Peringkat Kedua DAUN RERAMA
(Harian Metro, 20 September 2015)
Betapa hebatnya Daun Ketumpang Air dan
Daun Rerama Hijau, mempunyai pelbagai
khasiat dan kebaikan untuk kesihatan kita.
Rugi kalau kita tak amalkan
dalam perubatan kita hari ini.

Maka dengan itu, kami terpanggil
untuk mengajak Anda semua merawat
sakit sendi bersama Daun Ketumpang Air
dan Daun Rerama Hijau.

Memperkenalkan

DOXTEJOINT CREAM,
produk HASIL KAJIAN PAKAR UNIVERSITI
TEMPATAN yang menggunakan gabungan
HERBA TERBAIK iaitu DAUN KETUMPANG AIR
dan DAUN RERAMA HIJAU.

Hasil dari gabungan 2 HERBA TERHEBAT ini,
menghasilkan lebih dari 120 bahan aktif
yang baik untuk merawat masalah
OSTEOARTHRITIS, SAKIT SENDI
FROZEN SHOULDER dan GOUT.
Ikuti perkongsian video dibawah dari
Ustaz Hanafiah Malek, pendakwah terkenal
mengenai DOXTEJOINT CREAM.

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri kualiti premium Doxtejoint Cream ini…

BAGAIMANABOLEH MEMBANTU..?

Doxtejoint Cream dihasilkan dalam bentuk
Krim Hybrid Gel dimana dapat membantu
menyerap khasiat Daun Ketumpang Air
dan Daun Rerama Hijau dengan
lebih optimum ke dalam kulit.
Khasiat terbaik dari KAJIAN PAKAR ini
akan membantu merawat masalah
sakit sendi Anda dengan lebih berkesan.

BERTINDAK SEKARANG
SEBELUM TERLAMBAT!

Bila sakit sendi dah HILANG,
lutut dah BOLEH LIPAT macam
muda-muda dulu, terasa senang
di hati nak SOLAT MACAM BIASA.
Kualiti Doxtejoint Cream ini BERKESAN
dan telah TERBUKTI melalui hasil
KAJIAN PAKAR UNIVERSITI TEMPATAN.  
Kami sangat menitikberatkan
kualiti Doxtejoint Cream,
untuk memastikan Anda berpuas hati
dengan kualiti produk kami.
Doxtejoint Cream ini berdaftar dengan
Agensi Regulatori Farmasi Negara
(Kementerian Kesihatan Malaysia)

Nombor Rujukan : MAL19116112TC
Doxtejoint Cream memberikan kesan yang
optimum dan dapat dirasai kesannya
seawal 3 hingga 7 hari penggunaan.

BUKTI KEBERKESANAN

Ibu Puan Razilla sebelum ini terasa sakit nak angkat kaki dan tak boleh lipat lutut. Selepas mengamalkan Doxtejoint Cream, Puan Razilla kongsikan detik gembira yang lutut Ibunya sudah boleh lipat dan angkat kaki untuk berjalan…

Tuan Zulhaziq sebelum ini pernah berkongsi beliau dan ibunya mengalami sakit lutut dan sendi pinggang. Tidak lupa juga akan abangnya yang hadapi sakit gout. Alhamdulillah, selepas ikhtiar Doxtejoint, sakit sendi lutut, pinggang dan Gout keluarganya dapat dirawat…

Tuan Irwan sebelum ini terlantar sakit sehingga kakinya bengkak tidak boleh berjalan. Alhamdulillah, selepas mengamalkan produk ini, bengkak di kaki mula susut. Beliau sangat berpuas hati dengan keberkesanan Doxtejoint Cream.

Apa lagi kata pengguna

“Setelah 1 minggu gunakan Doxtejoint Cream, naik & turun tangga dah tak sakit lagi. Mudah-mudahan sakit ini akan terus hilang dan solat tak perlu solat duduk lagi.”

5/5
Puan Mariam
Pengguna

“Alhamdulillah, sampai barang Doxtejoint Cream terus sapu dekat bahagian lutut dan bawah lutut. Syukur dengan izinNya, saya dapat duduk bersila.”

5/5
Tuan Syeikh
Pengguna

“Syukur Alhamdulillah lepas guna Doxtejoint Cream, Akak sekarang dah boleh solat dengan berdiri. Suami Akak pun macam tu… Syukur sangat-sangat, semua ini dengan izin Allah…”

5/5
Puan Zarina
Pengguna
Dan ramai lagi yang telah
gembira dan berpuas hati
mengamalkan DOXTEJOINT CREAM

KINI GILIRAN ANDA PULA !

ORDER SEKARANG,
BAYAR PADA NINJAVAN
MASA BARANG SAMPAI.

Berapa Harga

BERITA BAIK UNTUK ANDA !

Jika Anda nak lebih JIMAT atau
nak REPEAT ORDER sebab
berpuas hati dengan Doxtejoint Cream,

KAMI TAWARKAN ANDA

Semua ini kami bagi KHAS UNTUK ANDA
jika Anda buat pembelian SEKARANG.
Ya, sebab esok BELUM TENTU LAGI ada
PROMOSI EXCLUSIVE dari kami.

Kami sediakan NUMBER TRACKING
khas untuk pembeli,
Sila semak NUMBER TRACKING
parcel Anda.

Pelanggan
Abd Mutalib
NVMYADASI000054764
Nor hasma
NVMYADASI000054732
SITI AISAH BT.AHMAD
NVMYADASI000054729
Fikri
NVMYADASI000054728
Zulaiha Ibrahim
NVMYADASI000054727
Fiza
NVMYADASI000054724
Che Asa bt Othman
NVMYADASI000054723
Norraiza bte ngah
NVMYADASI000054721
Faridah
NVMYADASI000054720
Sayedhashim b sayed ebrahim
NVMYADASI000054719
Suria hassan
NVMYADASI000054718
Zakaria Abdul
NVMYADASI000054717
ROSITA A SAMAT
NVMYADASI000054716
Nornayni
NVMYADASI000054715
Soleh
NVMYADASI000054714
Rosnah
NVMYADASI000054713
Ismail Hassan
NVMYADASI000054712
Nazri b mohammad
NVMYADASI000054763
Norini Bt Othman
NVMYADASI000054762
Malek bin Wahab
NVMYADASI000054711
Zamrina binti Abdul razak
NVMYADASI000054710
Noraini binti long
NVMYADASI000054709
Rodziah juhari
NVMYADASI000054708
Harwin
NVMYADASI000054707
Roszilahwati Ramli
NVMYADASI000054706
ROHANI TAN
NVMYADASI000054705
Hamidah binti yacob
NVMYADASI000054704
Zaini bin Abd Raziz
NVMYADASI000054703
NORLIDAH IBRAHIM
NVMYADASI000054702
Rozimah binti Abu Bakar
NVMYADASI000054701
Norhafiz hariz
NVMYADASI000054700
ZARINA MAN
NVMYADASI000054761
Mohd hafiz
NVMYADASI000054699
Hasnida bt Mohammad yusup
NVMYADASI000054698
MOHD YUSOF BIN OMAR
NVMYADASI000054697
Zarinah Rahmad
NVMYADASI000054696
MOHD SANI ZAKARIA
NVMYADASI000054695
Anuar bin Md Ali
NVMYADASI000054734
raftahana bt abu
NVMYADASI000054760
MOHAMMED NAJMI BIN SHAMSUDIN
NVMYADASI000054691
SAIDATUL FARIDAH BT MOHAMED IZHAR
NVMYADASI000054690
Naemah Zakaria
NVMYADASI000054689
Siti Rosmina binti Abd Rahim
NVMYADASI000054688
Amran bin Omar
NVMYADASI000054687
Bala
NVMYADASI000054758
NORSIAH BINTI MOHAMAD
NVMYADASI000054686
Salbiah Hassan
NVMYADASI000054685
MOHD FAISAL BIN SAIDI
NVMYADASI000054684
Rahim bin ali
NVMYADASI000054683
Muhd Iruwan Bin Yusof
NVMYADASI000054682
Zainon Bin Sudin
NVMYADASI000054681
Mohd.asyif
NVMYADASI000054680
Mohd zamin b ali othman
NVMYADASI000054679
NOORBANI BT CHE AMAT
NVMYADASI000054678
Salehuddin bin Ahmad
NVMYADASI000054677
NOORAZREEN BTE MD [email protected] SALEH
NVMYADASI000054676
Nadesan Kuppan
NVMYADASI000054757
HANANI BINTI HUSEN
NVMYADASI000054675
Hamidah Baharun
NVMYADASI000054674
abdul. hamid bin awang
NVMYADASI000054673
Ahmad bin Ibrahim
NVMYADASI000054672
Azlin bin Zainal
NVMYADASI000054671
RAMLY BIN AHMAD
NVMYADASI000054670
MD SHAH BIN MD LAZIN
NVMYADASI000054669
Saadah amin
NVMYADASI000054668
Omar
NVMYADASI000054733
Zulkarnain Bin Dollah
NVMYADASI000054667
SUKURIAH BINTI CHE BEDOLAH
NVMYADASI000054666
RATIAH BINTI ABDULLAH
NVMYADASI000054665
NURUL IZZAH NAZURAH BINTI MOHD NAPIS
NVMYADASI000054664
ZAKARIA BIN KASIM
NVMYADASI000054663
Ayu Rahim
NVMYADASI000054662
Mokhtar Shukor
NVMYADASI000054661
nurazizah bt kamarudin
NVMYADASI000054660
Faten Syuhaidah Bt Zulkifly
NVMYADASI000054659
Mohd Nazreen bin Daud
NVMYADASI000054658
Abd.wahab bin Merah
NVMYADASI000054657
Norazila takurohanullah
NVMYADASI000054756
Mohamad Afif Bin Che Jamil
NVMYADASI000054656
marimar
NVMYADASI000054655
AHMAD ELYSAL BIN OTHMAN
NVMYADASI000054654
Karim bin sari
NVMYADASI000054653
Mohd Ismail b. Abd Razak
NVMYADASI000054755
Zulreal bin azrai
NVMYADASI000054652
NOR HAYATI BINTI ABDUL MANAP
NVMYADASI000054651
Khairul anuar b mohamad
NVMYADASI000054650
Abbullah Shohimi Bin Shafiee
NVMYADASI000054754
MUSTAFA BIN ABDUL.HAMID
NVMYADASI000054649
Nor Azizi Bin Manap
NVMYADASI000054753
Abdul Aziz b Zainuddin
NVMYADASI000054648
Rozaila Ramli
NVMYADASI000054731
Hambali bin Shafie
NVMYADASI000054647
Hamizan Bin Jusdi
NVMYADASI000054646
Mr Jack
NVMYADASI000054645
NOOR IZWAN BIN JANTAN
NVMYADASI000054644
Mohamad azrul bin mohd zalani
NVMYADASI000054643
Mohd Fauzi Bin Mohd Ghazali
NVMYADASI000054642
Izo Mohd
NVMYADASI000054641
Muhamad Farhan bin baharudin
NVMYADASI000054640
MOHD RIDZUAN BIN SUKRI
NVMYADASI000054639

Borang Pembelian

Sila Pilih Pakej Anda

Produk
Kuantiti
Harga
JIMAT RM20
PAKEJ PERCUBAAN
Doxtejoint 1 Unit + PERCUMA Penghantaran
RM110.00 RM90.00
JIMAT RM60
PAKEJ PEK PILIHAN RAMAI
Doxtejoint 2 Unit + PERCUMA Penghantaran
RM220.00 RM160.00
JIMAT RM150
FAMILY PACK
Doxtejoint 5 Unit + PERCUMA Penghantaran
RM550.00 RM400.00

Butiran Pelanggan

Nota Tambahan

Borang Pesanan

Produk Total
Doxtejoint PEK PERCUBAAN  × 1 RM110.00
Jumlah RM110.00
Total RM110.00
  • Bayar Pada Posmen Semasa Terima Barang Nanti (Cash On Delivery – COD)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Jika ada sebarang keraguan atau soalan, hubungi kami disini.

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

DOXTEJOINT adalah produk hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan dengan gabungan 2 tumbuh-tumbuhan iaitu Daun Rerama Hijau dan Daun Ketumpang Air(Daun Sireh Cina). Hasil dari gabungan tumbuh-tumbuhan tersebut, ia menghasilkan lebih dari 120 bahan aktif yang baik untuk merawat masalah Osteoarthritis, Frozen Shoulder, lenguh-lenguh dan Gout.

Doxtejoint ini adalah dalam bentuk krim sapuan, tapi ia bukanlah krim sapuan yang biasa. Doxtejoint dihasilkan dalam bentuk Krim Hybrid Gel yang mana dapat membantu menyerap khasiat yang ada terus kedalam kulit. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim Doxtejoint diperbuat dari bahan asas yang khas untuk bertindak sebagai egen penyerapan.

Kesan penggunaan dapat dirasai dalam tempoh 3 hingga 7 hari penggunaan jika IA DIGUNAKAN SETIAP HARI SECARA KONSISTEN. Diantara kesan yang dapat dirasai adalah terasa mudah untuk gerakkan sendi, kurang rasa sakit, bengkak surut, dan hilang rasa sakit serta kebas.

Tiada kesan sampingan. Ini kerana Doxtejoint hanya sapu luaran. Selain itu ia adalah hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan yang hanya menggunakan 100% tumbuhan semulajadi. Jadi ia tidak akan memberi kesan sampingan kepada organ dalaman dan juga pesakit walaupun digunakan dalam jangka masa yang panjang.

Boleh digunakan untuk solat dan tidak perlu dibasuh kerana Doxtejoint merupakan formulasi yang disahkan HALAL oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM).

Doxtejoint harus digunakan oleh pesakit yang alami masalah :

  1. Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut dan pinggang.
  2. Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
  3. Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
  4. Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.

Untuk masalah Anterior Cruciate Ligament (ACL) dan Medial Collateral Ligament (MCL), sekiranya pesakit itu telah menjalani operation untuk ligament reconstruction, DOXTEJOINT dapat bantu untuk mempercepatkan lagi kesen untuk sembuh.

Tetapi sekiranya pesakit itu tidak menjalani operation ligament reconstruction, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk menjalani aktiviti harian.

Untuk masalah slip disc, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviyti harian.

Untuk masalah Miniscus Tear, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami pesakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviti harian.

1 botol DOXTEJOINT boleh digunakan sehingga lebih dari 250 kali picitan. Sekiranya pesakit konsisten guna 1 hari 3kali mengikut sukatan yang ditetapkan, 1 botol akan tahan 1 bulan penggunaan.

Perlu diingatkan bahawa Doxtejoint adalah produk rawatan, jadi ia mestilah digunakan secara KONSISTEN.

  1. Hanya 1 picitan untuk 1 kali sapuan.
  2. Sapu pada bahagian pelipat lutut dan bahagian tepi lutut. Bukannya sapu pada bahagian tempurung lutut.
  3. Sapu 3 kali sehari. (pagi, petang dan malam)
  4. Pastikan bahagian yang hendak disapu itu dalam keadaan yang bersih.

Facebook Disclaimer : This site and the services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. You understand that you are providing your information to masihkukuh.com and not to Facebook. The information you provide will only be used by masihkukuh.com Please read our Privacy Policy here.

© 2021 Doxtejoint Cream.  All Rights Reserved.
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...