KRIM PENJAGAAN SENDI
PILIHAN RAKYAT MALAYSIA

Adakah Anda pernah nampak kedua-dua
pokok ini di laman rumah Anda ?
Pasti Anda selalu ternampak kedua
pokok ini, yang tumbuh meliar di sekitar
kawasan rumah Anda kan ?

  Ada juga yang selalu cabut pokok ini
dan buang sebab nak bersihkan
kawasan rumah, betul tak ?

Tahukah Anda, kedua-dua pokok ini
Daun Ketumpang Air dan Daun Rerama Hijau
adalah POKOK HERBA yang sebenarnya
mempunyai KHASIAT YANG TINGGI
dalam bidang perubatan ??
Dalam kalangan masyarakat orang asli
dan dalam kalangan orang Melayu,
khasiat DAUN KETUMPANG AIR dan
DAUN RERAMA HIJAU sudah menjadi amalan
turun-temurun sejak sekian lamanya…

Pasti sekarang Anda tertanya-tanya,
apakah KEBAIKAN dan KHASIAT
yang terkandung
di dalam
kedua-dua daun herba ini ?


  Ikuti perkongsian video dibawah
dari Ts. Mohamed Syazwan Osman,
Ketua Penyelidik Universiti Tempatan,
mengenai Daun Ketumpang Air
dan Daun Rerama Hijau.

Klik butang PLAY di atas.

Banyak kajian yang telah dijalankan
untuk mendapatkan pengesahan
atau bukti saintifik terhadap
Daun Ketumpang Air dan Daun Rerama Hijau,
yang telah diamalkan sejak turun-temurun.
KHASIAT SIREH CINA YANG RAMAI TIDAK TAHU
(Jabatan Pertanian, 1 Oktober 2020)
Daun Rerama Penawar Penyakit
(myMetro, 14 Mac 2017)
Saringan Peringkat Kedua DAUN RERAMA
(Harian Metro, 20 September 2015)
Betapa hebatnya Daun Ketumpang Air dan
Daun Rerama Hijau, mempunyai pelbagai
khasiat dan kebaikan untuk kesihatan kita.
Rugi kalau kita tak amalkan
dalam perubatan kita hari ini.

Maka dengan itu, kami terpanggil
untuk mengajak Anda semua merawat
sakit sendi bersama Daun Ketumpang Air
dan Daun Rerama Hijau.

Memperkenalkan

DOXTEJOINT CREAM,
produk HASIL KAJIAN PAKAR UNIVERSITI
TEMPATAN yang menggunakan gabungan
HERBA TERBAIK iaitu DAUN KETUMPANG AIR
dan DAUN RERAMA HIJAU.

Hasil dari gabungan 2 HERBA TERHEBAT ini,
menghasilkan lebih dari 120 bahan aktif
yang baik untuk merawat masalah
OSTEOARTHRITIS, SAKIT SENDI
FROZEN SHOULDER dan GOUT.
Ikuti perkongsian video dibawah dari
Ustaz Hanafiah Malek, pendakwah terkenal
mengenai DOXTEJOINT CREAM.

Tekan butang PLAY pada video di atas dan Anda nilaikan sendiri kualiti premium Doxtejoint Cream ini…

BAGAIMANABOLEH MEMBANTU..?

Doxtejoint Cream dihasilkan dalam bentuk
Krim Hybrid Gel dimana dapat membantu
menyerap khasiat Daun Ketumpang Air
dan Daun Rerama Hijau dengan
lebih optimum ke dalam kulit.
Khasiat terbaik dari KAJIAN PAKAR ini
akan membantu merawat masalah
sakit sendi Anda dengan lebih berkesan.

BERTINDAK SEKARANG
SEBELUM TERLAMBAT!

Bila sakit sendi dah HILANG,
lutut dah BOLEH LIPAT macam
muda-muda dulu, terasa senang
di hati nak SOLAT MACAM BIASA.
Kualiti Doxtejoint Cream ini BERKESAN
dan telah TERBUKTI melalui hasil
KAJIAN PAKAR UNIVERSITI TEMPATAN.  
Kami sangat menitikberatkan
kualiti Doxtejoint Cream,
untuk memastikan Anda berpuas hati
dengan kualiti produk kami.
Doxtejoint Cream ini berdaftar dengan
Agensi Regulatori Farmasi Negara
(Kementerian Kesihatan Malaysia)

Nombor Rujukan : MAL19116112TC
Doxtejoint Cream memberikan kesan yang
optimum dan dapat dirasai kesannya
seawal 3 hingga 7 hari penggunaan.

BUKTI KEBERKESANAN

Ibu Puan Razilla sebelum ini terasa sakit nak angkat kaki dan tak boleh lipat lutut. Selepas mengamalkan Doxtejoint Cream, Puan Razilla kongsikan detik gembira yang lutut Ibunya sudah boleh lipat dan angkat kaki untuk berjalan…

Tuan Zulhaziq sebelum ini pernah berkongsi beliau dan ibunya mengalami sakit lutut dan sendi pinggang. Tidak lupa juga akan abangnya yang hadapi sakit gout. Alhamdulillah, selepas ikhtiar Doxtejoint, sakit sendi lutut, pinggang dan Gout keluarganya dapat dirawat…

Tuan Irwan sebelum ini terlantar sakit sehingga kakinya bengkak tidak boleh berjalan. Alhamdulillah, selepas mengamalkan produk ini, bengkak di kaki mula susut. Beliau sangat berpuas hati dengan keberkesanan Doxtejoint Cream.

Apa lagi kata pengguna

“Setelah 1 minggu gunakan Doxtejoint Cream, naik & turun tangga dah tak sakit lagi. Mudah-mudahan sakit ini akan terus hilang dan solat tak perlu solat duduk lagi.”

5/5
Puan Mariam
Pengguna

“Alhamdulillah, sampai barang Doxtejoint Cream terus sapu dekat bahagian lutut dan bawah lutut. Syukur dengan izinNya, saya dapat duduk bersila.”

5/5
Tuan Syeikh
Pengguna

“Syukur Alhamdulillah lepas guna Doxtejoint Cream, Akak sekarang dah boleh solat dengan berdiri. Suami Akak pun macam tu… Syukur sangat-sangat, semua ini dengan izin Allah…”

5/5
Puan Zarina
Pengguna
Dan ramai lagi yang telah
gembira dan berpuas hati
mengamalkan DOXTEJOINT CREAM

KINI GILIRAN ANDA PULA !

ORDER SEKARANG,
BAYAR PADA NINJAVAN
MASA BARANG SAMPAI.

Berapa Harga

BERITA BAIK UNTUK ANDA !

Jika Anda nak lebih JIMAT atau
nak REPEAT ORDER sebab
berpuas hati dengan Doxtejoint Cream,

KAMI TAWARKAN ANDA

Semua ini kami bagi KHAS UNTUK ANDA
jika Anda buat pembelian SEKARANG.
Ya, sebab esok BELUM TENTU LAGI ada
PROMOSI EXCLUSIVE dari kami.

Kami sediakan NUMBER TRACKING
khas untuk pembeli,
Sila semak NUMBER TRACKING
parcel Anda.

Pelanggan
MARIA BINTI BUANG
7121019360749182
Iffah Anisah
7121019360774682
Siti fatimah binti abdul karim
7121019360809882
Shahabudin bin Yacob
7122019360804382
Norizan Saad
7121019360799182
Harlina Hashim
7121019360737082
Muhammad Hafizzuddin bin Mohamed hadzir
7122019360759982
ROSMAN BIN SAIAN
7122019360749582
Che Amran muda
7121019360727882
Maslina binti Basri
7122019360804182
Fatimah bt hasan
7122019360734182
Natasya Nadia
7122019360752782
Khalid b Kasim
7121019360744982
Wan Nordin bin Wan Mat
7121019360748482
Mohd Zamihan Bin Mohd Ismail
7121019360750882
Ali muddin
7121019360811682
Ezanie binti radzali
7121019360727582
Maidin bin Dawood
7121019360723782
Dalizan Mohd.Dali
7122019360738682
Syahida binti Saad
7121019360723682
Lokman bin Elias
7122019360739882
Sakinah binti h ramli
7121019360812182
zakaria salleh
7122019360726482
Rohaida Ramli
7122019360781282
Norlaila Abdul Ghani
7122019360732982
Siti nabiilah huda
7122019360724682
Noorliza binti Osman
7122019360727882
NORDIN AHMAD BIN HAMID
7121019360719582
SANORISA BINTI HUSSIN
7122019360731282
Rosniza binti [email protected] Rashed
7121019360777882
Rosni binti Abd Lajis
7121019360778882
Hasnah Harun
7121018659884382
Ahmad Anuar bin Abdullah
7122018659971782
Noni @ Nor Aini Binti Bakar
7121018659866082
AZIAH BT HJ ABDULLAH
7121019360716882
Sukina Osman
7122018659882182
Subhan bin Missian
7122018659981282
Azmani Binti Ibrahim
7122018659948182
Mardziah Mat Zin
7122018659846082
Nardinah Abdul Rahman
7121018659860582
Ruslin bte Ahmad
7122018659925682
nur ain fatihah binti zulkepli
7121018659792282
Abdul Malik b Mohd hashim
7122018659820082
Jamaluddin Mansoor
7121018659902782
Azman bin baharuddin
7121018659958682
Rosmawati Mat Lazin
7122018659942582
Mazlah
7121018659841582
Lokman bin Sharif
7122018659818082
Siti Zubaidah Binti Budit
7121018659923182
Rospaliza binti abu hassan
7121018659788782
siti zabedah abu bakar
7122018659919882
Mohamad fauzi hj Abdullah
7122018659841682
Nor aziah bt mohamad tahir
7122018659903282
Mohd Izwan bin Awang
7121018659980382
NORHAIZON BINTI MOHD MOKHTAR
7121018659879382
Mohamad zaki bin Che rus
7121018659961882
Suhaiza binti Mustafa
7121018659860782
Noraziah bt Suliman
7122018659815782
Jasni bin Hassan
7121018659898182
Junaidah bt Ahmat
7122018659793082
zila
7121018659778282
Mahmud bin musa
7121018659745482
siti suwarni ibrahim
7122018659793182
Ramli bin Md. Ali
7122018659751982
NORAINI IDRIS
7121018659784782
MOHD AZRIN BIN MOHD ZAIN
7121018659742482
Zainalabidin bin ismail
7122018659745382
NORIZAN BINTI HUSSIN
7122018659750782
Marshetaff binti Mehat
7121018659774782
Halimah Binti Haji Ramatullah
7121018659795382
Yusnizam
7122019360720982
Haswati Binti Mohd Jan
7122018659774782
Suhaila bt Amat suandy
7121018659732782
Paravthy
7121018659767382
MOHALDDIN BIN MONTAHAR
7122019360716082
Azman bin Abdul Wahid
7122018659736982
MOHD RAZIF SELAMAT
7121018659767282
NORDALILA BINTI NASIS
7121018659778182
Nur Saadah binti Abdul Samad
7121018659785682
Mahadi mohamad
7121018659734682
Wan daud bin yusoff
7122018659777782
MISNAH BINTI MISLAM
7121018659773682
Halijah bye Jaafar
7121018659727982
Muhamad Kamarul Bin Mohd Mohayadin
7121018659728982
mislan said
7122018659766582
Fazly
7121017317876382
Ghazali bin othman
7121019360716482
Norlia muhamad ali
7122017317689782
Maziyah bt Mekhtar
7122017317817982
Hasnah binti ismail
7121017317664482
Halimah binti Esa
7121017317781582
ANUAR HASHIM
7122017317608482
SITI ZALEHAH BINTI SAM
7121017317642882
Sharifah hindon bte syed Hussin
7122017317805982
Abdull Jabar Bin Baharom
7122017317747282
MOHD AKBAR BIN MOHD ISMAIL
7121017317623882
Sawilah binti Yasin
7122017317675182
SHAMIMI BINTI MOHD ZIN
7122017317718382
NORIZAN BINTI HARON
7121017317605082
MOHD FAUZI BIN AHMAD
7121017317694482
NOR SAZLINA BINTI YAZID
7122017317915682
ADRI ADIE BIN MOHD KARIM
7121017317661482
ABD KADIR BIN SIRON
7122017317771082
Lester Mah Wen Wei
WWX000003015237
Robiah Zainal Arifin
7122017317892482
Norma Binti Abd Rahman
7121018659941082
Kamaruzaman bin md Jan
7121018659736182
Noraini Binti Baharom
7121017317717182
Abdul Ghaffar bin Abu Bakar
7122018659738482
NOR AZIZAH BINTI RAMLAN
7121018659744482
Mohd Sham bin Abdul Wahab
7122018659742682
Nor azman manshor
7121018659727582
Siti Fatimah
5920110600307422
Nor Hawati Ab Rahim
5920141170945422
Jamaiyah Abdullah
7122017317828282
Normah Abd Wahab
7121017317828782
Mohd Noor b Mohd Yasim
7122017317741582
Zainon b. MD Saman
7121017317653982
ARMY B MD RASHID
7122017317719182
MUHAMAD SHARIL BIN MUSTAFFA
7121017317696082
Noorkhasidah
7122017317632482
Maria binti osman
7121017317768482
Saat bin Sukari
7122017317674882
Abd Shukor bin Muradi
7122017317717482
Sofiah binti Abdullah
7122017317747882
Roszaidi ahmad
7121017317606382
Hamzah Husin
7122017317727782
MAHYA BINTI MOHD
7121017317960482
ANITA
7122017317697682
Anwar Bin Ahmad
7122017317887482
Halijah binti Sahuri
7121017317830282
Maryanah binti Ali usman
7122017317676882
Mohd Zaimi bin Sayidi Nor Abdullah
7122017317784082
Azman bin mohibat
7121017317657382
AZHAR BIN DIN
7121017317756082
Siti zuriah
7121017317655582
Suriati binti Dollah
7122017317610982
Abdullah Awang
7121017317604382
Madzalan bin Sijat
7122018659772182
Murni Mohd Abu Bakar
7121017317762082
Nurmi juwanti bt Mohammad
7122017317832182
Kanaan
7121017317642982
Rosli idrus
7122017317687582
KAMAL AZRIN BIN ABD KADIR
7121017317871882
Norli bt yacob
7121017317798982
ZAKIRAH BT CHE HARON
7121017317662482
ZAINAL ABIDIN BIN ABDUL GHANI
7121017317623782
Anuar Hassan
7122017317696882
ELVI JUNAIDA
7121017317813982
Norlila bt abdul
7121017317738282
Zailan Pardi
7121017317762182
MOHAMED JEFFRI BIN JAMALUDDIN
7122017317621982
Mohd Azam Bin Md Noor
7121017317737782
SUKRI
WWX000003015236
MD FADLI BIN MASDAR
7121017317598382
SAMSUBAHARI B. DERAHMAN
7122017317585982
NOR HASHIMAH ALI
7121017317719482
Rosliza binti yusof
7121017317717082
Shima Daud
7122018659734882
Rohila Ghazali
7122017317617582
Adib
7122017317700882
Mohd noh bin ishak
7122017317861582
Buang Shahri
7122017317704282
UMMIREYFA
7121017317741382
Asiah binti nordin
7121017317695482
Siti Norhayati
7122017317839882
Mustapha kamal bin shamsuri
7121017317678382
Aida Basaruddin
7121017317672782
Roshamimi Ibrahim
7122017317768282
Mohd onn
7121017317813082
Noor Azizah Binti Sigit
7121017317974282
Lorinza @ Aisyah Jainal
7122017317789182
Norshafiza Sulaiman
7122017317651282
[email protected] binti Mohd Ali
7121017317755882
Mazliwati bt abdullah
7122017317602482
Habibah binti hassan
7121017317736782
haslina bt hassan
7122017317813182
Azimah bt abd majid
7122017317655382
Md Anuar b Abdullah
7121017317722582
Anuar Bin Anay
WWX000003015235
JAAFAR
7121017317679382
MOHD REDZUAN BIN MOHD RAZAK
7122017317553482
Basitah BT Othman
7121017317556782
Mohd Repangi bin Arbai
7122017317571682
Abdul sukor A.Rahman
7122017317547582
Suzaimi Zainal
7122017317895282
Rafe bin hashim
7122018659772882
Norhayati BT SAROBIN
7122017317654382
khuzaimah fazrol
7121017317687282
Nazaruddin Rahmat
7121017317555682
AISYAH BINTI ARIFFIN
7121017317829482
Noorini bt dahlan
7121017317847082
Norhashimah Bte Ahmad Hashim
7122017317596082
Zaiton binti Zainuddin
7122017317616882
Abdul Rahim Arbi
7121017317752382
Masran Bin Mudangi
7122017317579682
Hariri bin Awang Man
7122017317575382
Siti zaleha Binti abdul
7122017317806782
Abdullah bin man
7122017317582782
Jailani Bin Melan
7121017317583482
JULIE NADIA BINTI A.AZIZ
7122017317582482
Shatri bin yaakop
7122017317720982
Mohd zaki bin Ariffin
7122017317730282
Jamaluddin Bin Jali
7122017317605582
BAKRIYAH BT. BAKAR
7121017317663382
Sharipah Aizura binti syed hashim
7121017317643082
Saiful Azle bin Awaludin
7122017317539882
Che Mohd Tajudin B.Mohd
7122017317549582
Nor AFINDI BIN GHAZALI
7122017317562782
Norhabibah Mohamad
7122017317605482
Norhayati binti Mohd Rozai
7121017317536582
Nor Azlin b. Mohd Sarji
7121017317551482
Rohani Abu Bakar
7122017317597982
Rusli b saat
7121017317535982
Rosnah Sharif
7121017317552682
Rosilawati Mohd Salleh
7122017317599082
Mohammad Roslan
7122017317536182
Mas azura
7121017317549782
Amran bin Ahmad
7121017317572682
Zainab binti jamaluddin.
7121017317573882
Mohd Isam bin Ibrahim
7122017317547482
Noriah binti Yaacob
7121017317597882
Saodah binti Osman
7121017317557082
Azizah Binti Md Desa
7121017317536082
Wan Norihan bt Wan Aminuddin
7122018659757282
Wan Zuriana binti Wan Hussin
7121017317576082
Hasmah Muhamad
7121017317541382
Azizah binti Hamid
7121017317553282
Abd Kadir Bin Sat
7122010961123872
Mohd jarjars
7122010961180972
Salbiah Adam
7121010961027672
Anis Shatiroh binti Mohammad
7121010961161372
Sarina amir salleh
7121017317572482
Mariyah salaeh
7121010961067472
Kareemah
7121010961083672
NOOR AZILAH BINTI MAT AKHIR
7121010961143372
Noor Amisa bt Tajud ariffin
7122010961060572
Salomah Binti Mat Rahim
7121010961022372
Intan Dalilah T. Abdullah
7121010961044672
Zarina binti Ayob
7122010961041172
MD ISMAIL BIN IBRAHIM
7121010961064072
Widya Astuty Bt Sjachrul Effendy
7122010961040372
NORLIZA BINTI OTHMAN
7122010961013672
Hisham
7121017317573782
Anuar bin Din
7121010961063872
Siti mazni bt md zamil
7121010961023572
nisa
7121010961051672
Zaliha binti Ismail
7122010961002972
Regina Karrapaya
7121010961021972
Saripah Binti Leman
7121010961045672
Wan Ismail bin abu bakar
7122010961010272
Shahrizan b shahiran
7122017317542282
Shahar Kassim
7122010961057372
SULIMAN BIN HAPSON
7121010961068772
Mohd Fahizan
7122010961042972
azizah binti bentong
7121010961018072
Che Asiah Bt Abd rashid
7122010961033972
indun binti Abdullah
7122010961051272
Noriah Bt Abd rashid
7122010960998272
Laila zahar
7122010961060872
Mudrikah Binti Jaafar
7121010961000672
Rosman
7122010285295272
Harizan bt Ahmad
7121010960998072
Murad Othman
7121010285547972
Shamsuri bin Rozali
7121010960998772
FAUZIAH BINTI RAMLI
7122010285282272
Aziz bin othman.
7122010285369172
NORAINI BINTI JAMIN
7122010285447472
Rosmah bakar
7122010285457172
MOHD SUFIAN BIN SHAARI
7122010285295472
HAIRUDDIN HANAFI
7122010285424572
Mohd Din Jusoh
7122019360721082
Mohd saberi bin dollah
7122010285385972
Mohd Roslan Bin Abd Hamid
7122010285400772
Raja Bismayazan bt Raja Arif Shah
7122010285270272
Suraya bt khamis
7122010285432072
JULIANA BINTI ROSLAN
7122010285321572
Fadillah Bin Mohd Yusof
7121010285377172
norshuhada bt norehsan
7122010285242572
Balakrishnan a/l P Rajagopal
7122010285216772
muhd hirham bin ab kadzar
7121010285376272
Razali bin Abdul Wahif
7121010285567072
Yahya bin Mamat.
7122010285238272
Ali bin Din
7122010285297172
kamsina BT ibrahim
7122010285462872
Azmi Omar
7121010960993172
Norhasila bt baharuddin
7121010285541072
Fazilah bt Ramli
7121010285493972
reza shah
7121010285223972
Rusniyana bte Ahmad Hassan
7122010285260072
SHAHANA BINTI JAAFAR
7122010285180472
Jamilah binti Baba
7122010285188872
Norshimah Ismsil
7121010285231172
FAUZIAH BT FADZIL
7121010285340972
Anna Salsabil bt Mohd Noor
7121010285201672
Noraziah binti sulaiman
7121010285376572
Wahid Bin Wahab
7121010285376072
Rasidah Binti Muhamad
7121010285221872
NOORNAFSIAH BINTI OTHMAN
7122010285372172
ROZITA BINTI SAID
7121010285360372

Borang Pembelian

Sila Pilih Pakej Anda

Produk
Kuantiti
Harga
JIMAT RM20
PAKEJ PERCUBAAN
Doxtejoint 1 Unit + PERCUMA Penghantaran
RM110.00 RM90.00
JIMAT RM60
PAKEJ PEK PILIHAN RAMAI
Doxtejoint 2 Unit + PERCUMA Penghantaran
RM220.00 RM160.00
JIMAT RM150
FAMILY PACK
Doxtejoint 5 Unit + PERCUMA Penghantaran
RM330.00 RM180.00

Butiran Pelanggan

Nota Tambahan

Borang Pesanan

Produk Total
Doxtejoint PAKEJ PERCUBAAN  × 1 RM110.00
Jumlah RM110.00
Total RM110.00
  • Bayar Pada Posmen Semasa Terima Barang Nanti (Cash On Delivery – COD)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Jika ada sebarang keraguan atau soalan, hubungi kami disini.

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

DOXTEJOINT adalah produk hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan dengan gabungan 2 tumbuh-tumbuhan iaitu Daun Rerama Hijau dan Daun Ketumpang Air(Daun Sireh Cina). Hasil dari gabungan tumbuh-tumbuhan tersebut, ia menghasilkan lebih dari 120 bahan aktif yang baik untuk merawat masalah Osteoarthritis, Frozen Shoulder, lenguh-lenguh dan Gout.

Doxtejoint ini adalah dalam bentuk krim sapuan, tapi ia bukanlah krim sapuan yang biasa. Doxtejoint dihasilkan dalam bentuk Krim Hybrid Gel yang mana dapat membantu menyerap khasiat yang ada terus kedalam kulit. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim Doxtejoint diperbuat dari bahan asas yang khas untuk bertindak sebagai egen penyerapan.

Kesan penggunaan dapat dirasai dalam tempoh 3 hingga 7 hari penggunaan jika IA DIGUNAKAN SETIAP HARI SECARA KONSISTEN. Diantara kesan yang dapat dirasai adalah terasa mudah untuk gerakkan sendi, kurang rasa sakit, bengkak surut, dan hilang rasa sakit serta kebas.

Tiada kesan sampingan. Ini kerana Doxtejoint hanya sapu luaran. Selain itu ia adalah hasil kajian pakar-pakar penyelidik tempatan yang hanya menggunakan 100% tumbuhan semulajadi. Jadi ia tidak akan memberi kesan sampingan kepada organ dalaman dan juga pesakit walaupun digunakan dalam jangka masa yang panjang.

Boleh digunakan untuk solat dan tidak perlu dibasuh kerana Doxtejoint merupakan formulasi yang disahkan HALAL oleh JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA (JAKIM).

Doxtejoint harus digunakan oleh pesakit yang alami masalah :

  1. Hendak bangun daripada duduk tapi terasa sakit di bahagian lutut dan pinggang.
  2. Sendi-sendi terasa ngilu dan sakit setelah melakukan kerja berlebihan, ataupun selepas melakukan aktiviti lasak.
  3. Terpaksa melakukan ibadah solat dalam keadaan duduk di atas kerusi akibat lutut yang sakit untuk dibengkokkan.
  4. Urat-urat badan terasa lenguh setelah penat melakukan aktiviti harian.

Untuk masalah Anterior Cruciate Ligament (ACL) dan Medial Collateral Ligament (MCL), sekiranya pesakit itu telah menjalani operation untuk ligament reconstruction, DOXTEJOINT dapat bantu untuk mempercepatkan lagi kesen untuk sembuh.

Tetapi sekiranya pesakit itu tidak menjalani operation ligament reconstruction, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk menjalani aktiviti harian.

Untuk masalah slip disc, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviyti harian.

Untuk masalah Miniscus Tear, DOXTEJOINT hanya dapat bantu untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami pesakit dan membuatkan pesakit rasa lebih selesa untuk jalani aktiviti harian.

1 botol DOXTEJOINT boleh digunakan sehingga lebih dari 250 kali picitan. Sekiranya pesakit konsisten guna 1 hari 3kali mengikut sukatan yang ditetapkan, 1 botol akan tahan 1 bulan penggunaan.

Perlu diingatkan bahawa Doxtejoint adalah produk rawatan, jadi ia mestilah digunakan secara KONSISTEN.

  1. Hanya 1 picitan untuk 1 kali sapuan.
  2. Sapu pada bahagian pelipat lutut dan bahagian tepi lutut. Bukannya sapu pada bahagian tempurung lutut.
  3. Sapu 3 kali sehari. (pagi, petang dan malam)
  4. Pastikan bahagian yang hendak disapu itu dalam keadaan yang bersih.

Facebook Disclaimer : This site and the services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. You understand that you are providing your information to masihkukuh.com and not to Facebook. The information you provide will only be used by masihkukuh.com Please read our Privacy Policy here.

© 2021 Doxtejoint Cream.  All Rights Reserved.
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...